EnglezaRomn?

WEB DESIGN

Un website design profesionist este un amestec de elemente atractive ?i functionale. Acest concept de web design este o preocupare constanta la Aart, si unul dintre motivele pentru care succesul nostru a continuat. Serviciile excelente si suportul oferit, precum ?i un set de idei mereu la moda, ne pastreaza in topul celor mai ambitioase companii de web design.

Un web design profesionist inseamna mai mult decat o pagina web draguta. Atentia la detalii, programare buna, un layout eficient, si conformitatea cu cele mai recente standarde sunt toate elemente cheie pentru un web design profesionist.

Tehnologii folosite:

 • HTML / CSS / XHTML
 • JavaScript
 • PHP
 • Adobe Dreamweaver
 • Flash ActionScript
 • Adobe Flash
 • Adobe Fireworks
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Corel Draw
 • Baze de date MySQL

MAGAZINE ONLINE

Afacerea dvs. poate cunoaste o crestere spectaculoasa prin vanzarile online. Site-urile noastre cu profil online sunt usor de navigat ceea ce maximizeaz? eficien?a ?i v? ajut? s? c?tigati n lupta dvs. online. Cand vindeti produsul sau serviciul dvs. online, magazinul este intotdeauna deschis permitand clientilor sa cumpere indiferent de ora. Ca si partener creativ in dezvoltarea afacerii, echipa noastra va colabora cu dvs pentru a crea un cadru de succes pentru cresterea profitului afacerii dvs.

DESGIN GRAFIC

O alta cerinta fara de care o afacere nu poate porni este crearea identitatii companiei respective. In primul rand se stabileste o imagine usor de retinu pentru a fi identificata cu firma respectiva numita logo. Un logo poate fi exprimat vizual atat alb-negru cat si color in diferite stiluri artistice: traditional, abstract, desen animat sau desen de mana.

Acest logo poate fi folosit pentru elementele de birotica tiparite care pe langa un antet va deveni emblema firmei in cazul documentelor cu antet, plicuri, carti de vizita, etichete, mape si dosare. Se poate aplica deasemenea pe mediile electronice folosite in mod curent precum CD, banner, in newsletter constand pur si simplu intr-o metoda de promovare a firmei.

Promovarea se poate realiza si prin fotografii care necesita maxima calitate. Va putem prelucra digital fotografiile care vor apare pe site in mod profesional cu programe specializate.

PROMOVARE

Optimizarea site-ului si inscrierea acestuia in numeroasele motoare de cautare pe Internet este o cerinta obligatorie pentru ca acesta sa fie descoperit de utilizatorii de Internet si pentru a crea noi oportunitati de afaceri. Optimizarea presupune anumite configuratii in functionalitatile sitului, crearea de cuvinte cheie pentru identificarea pe Internet.

Folosirea campaniilor publicitare pe email - newsletter - contribuie de asemenea la promovarea afacerii dvs.

Avand in vedere dezvoltarea si amploarea Internetului este important a avea disponibila o versiune a sitului intr-o limba straina de circulatie internationala sau chiar mai multe.

CONSULTANTA

Serviciile oferite de Aart includ si consultanta in webdesign care nu se refera strict numai la programare si grafica. Va oferim experienta noastra in a stabili care este cea mai buna solutie pentru site-ul dvs. fie ca este un site de prezentare personal sau de afaceri, magazin virtual sau portal web.

Numele de domeniu trebuie sa ilustreze cat mai bine afacerea dvs. si sa nu fie deja ales de catre altcineva. Se va alege impreuna cu clientul cel mai reprezentativ nume de domeniu din tipurile existente .ro, .com, .net, .biz, .org, .gov.

Gazduirea se site-ului se realizeaza de catre firme specializare care ofera spatiu pentru gazduirea siturilor in functie de tehnologia site-ului, traficul estimat, etc.

Anumite situri necesita modernizari constante si updatari de continut si imagini , acestea se pot realiza prin programe de mentenanta a site-ului.